Orchidea Hotel ****

Nyugat Dunántúli régió - Lipót

Orchidea Hotel, Lipót
  • Cím: 9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Orchidea Hotel, Lipót

A Hotel Orchidea**** csendes, nyugodt környezetben, 1 hektáros, parkosított, festői szépségű területen fekszik. A szállodát körülölelő folyócska érdekes, gazdag növény és halvilággal gazdagítja a csodaszép környezetet. Itt minden a pihenésről, felüdülésről szól.

Orchidea Hotel, Lipót

34 db – egyágyas szobától négyágyas szobáig- igényesen, Bali szigetéről hozott kézzel faragott tik fa bútorokkal berendezve, légkondicionált szobát kínálunk vendégeink számára. Szobáinkban fürdőszoba, műholdas adást közvetítő színes televízió, telefon, wireless vezeték nélküli interenet használat és minibár, szobaszéf, hajszárító áll vendégeink rendelkezésére. Köntös, kicsi és nagy törölköző, a wellness részleghet külön szauna törölközőt bizosítunk.A szobák legtöbbje balkonos és pár sarokkádas szobánk is van. A háromszintes szállodában felvonórendszer, 8 személyes lift, szolgálja vendégeink kényelmét.

Orchidea Hotel, Lipót

Étterem, rendezvényekA szállodakomplexum 2003 novemberétől minőségi szolgáltatásokkal várja a testi-lelki felüdülésre vágyó vendégeit, csak úgy, mint az üzleti élet szereplőit. A szépséges környezet és az ehhez kapcsolódó szakmai és technikai háttér garantálja a vendégek tökéletes kiszolgálását. Tréning és csapatépítő rendezvényeink célja, hogy a résztvevőket kiszakítsuk a szakmai továbbképzések monoton légköréből, s nyugodt, kellemes környezetben egy egységes csapattá formáljuk őket.


Konferencia:
Szállodánk rendszeresen foglalkozik üzleti rendezvények, meetingek, tréningek, továbbképzések, szemináriumok stb. szervezésével és lebonyolításával. A Hotel Orchidea**** rendelkezik kb. 50 fő befogadására alkalmas 60 négyzetméter alapterületű konferenciahelységgel, illetve nagyobbal akár 150-200 főig , amely az étterem része.A Hotel Orchidea**** modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a rendezvények széles palettájának lebonyolítását a kis létszámú tréningtől akár 300 fős bankett rendezvényekig. Az Orchidea étterem tágas terei a konferenciákhoz kapcsolódó kiállítások lebonyolítására is alkalmas.
Konferencia elrendezések:
- Színházszerű elrendezés
-U alakú elrendezés
Technikai háttér:
Hangosítási technika, mikrofon, projektor, vetítő vászon álvánnyal, több flipchart tábla, hozzá papír és íróeszköz, videó, televízió,fénymásolás,fax, írásvetítő , DVD lejátszó.
A konferencia terembérleti díja mindössze 5000.-/ óra amely a technikai háttér használatát is tartalmazza.

Élőzene, drinkbár, a legkiválóbb magyar borokat kínáló borospince, kávéház, cukrászda egészítik ki a lehetőségeket. 
A szálloda parkjában kialakított félszigeten grillező, malacsütő hely található. 
Zárt, saját parkoló biztonságos parkolást nyújt. Vendégeink kártyás rendszerrel közlekedhetnek az épületegyüttesben.

A komplexum szálloda, étterem, bár, borospince, termálfürdő, fitness és wellness központ. Étel- italkülönlegességek, külső grill, élőzene, külső, belső medence, pezsgőfürdő, masszázs, szauna, szolárium, edzőgépek, fodrászati, kozmetikai kezelések – mindez a vendég feltöltődését, gyógyulását szolgálja. 
Egyik különlegessége a belsőés külső termálvizes medence, pezsgőfürdő. 

 

Orchidea Hotel, Lipót


Orchidea Hotel, Lipót
  • Cím:9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás